All for Joomla All for Webmasters
1.4 C
Alba Iulia
joi, ianuarie 27, 2022

Magazin

Se arată toate cele 4 rezultate

 • Curs de bază (2 ore) ( ÎN CURÂND )

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață în stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală.


 • Curs de bază (4 ore) ( ÎN CURÂND )

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață în stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală.

   


 • Curs de bază (4 ore), pentru management de vârf ( ÎN CURÂND )

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață prin stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală. Se asigură pentru fiecare participant o oră de relaționare personalizată. Grupul este constituit din 4 – 5 persoane, dacă este cazul, organizat pe structuri profesionale.


 • Grup de studiu ”Ovidiu” ( ÎN CURÂND )

  Dezvoltare personală și profesională. Grup online (4 luni + bonusuri de timp pentru studiu), perioadă de consultare, educație și expriență, sub formă: scrisă, audio și video.

   


Free WordPress Themes, Free Android Games