All for Joomla All for Webmasters
2 C
Alba Iulia
joi, februarie 21, 2019

Magazin

Se arată toate cele 4 rezultate

 • Curs de bază (2 ore)

  69,00 lei

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață în stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală.


 • Curs de bază (4 ore)

  89,00 lei

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață în stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală.

   


 • Curs de bază (4 ore), pentru management de vârf

  219,00 lei

  Curs de bază, dezvoltare personală și profesională, cu DVD suport de curs, 3 ore și 20 minute. Cunoașterea de sine, succes și valoare în viață prin stările: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală. Se asigură pentru fiecare participant o oră de relaționare personalizată. Grupul este constituit din 4 – 5 persoane, dacă este cazul, organizat pe structuri profesionale.


 • Grup de studiu ”Ovidiu”

  999,00 lei

  Dezvoltare personală și profesională. Grup online (4 luni + bonusuri de timp pentru studiu), perioadă de consultare, educație și expriență, sub formă: scrisă, audio și video.

   


Free WordPress Themes, Free Android Games