Structura Gândirii

0
1958
banner topSpatiu Banner

Dezvoltarea Personală și Profesională devin intregi și manifeste, prin 12 cuvinte apostol, un fir al vieții: gândul, cererea, acceptarea, educația, experiența, emoția, energia, dorința, obiectivul, planificarea, acțiunea, primirea.

Ființei Umane îi trebuie un vis, ca să trăiască realitatea, să fie în prezent.
Este primul pas! Trăiește clipa, transformă visul în Dorință, pe aceasta în Obiectiv, construiește un Plan și Acționează!
FII! Frică. Iubire. Iubire!
Dumidalba – Dumitru Radu Cormoș

Nu uita, Dorința este absolut necesar să o aduci la nivel de Obiectiv, apoi fii capabil să realizezi Planificarea, pentru a trece la Acțiune! Acționează ca un întreg, Ființă Umană: Trup, Minte și Suflet! Astfel, primești ceea ce ai visat, ai cuprins succesul, valoarea și ești fericit!
FII! Frică. Iubire. Iubire!
Dumidalba – Dumitru Radu Cormoș

Investește în tine prin Educație continuă!
Prin cunoaștere de sine, poți deveni propriul tău antrenor, constructor de sens, în viață!
Așa devii suficient de matur, deștept și puternic pentru a ajunge la succes și valoare, la bună destinație, cu toate Obiectivele: profesionale, financiare, familiale, de sănătate, sociale și de evoluție personală!
Dumidalba – Dumitru Radu Cormoș

BANNER TEST
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentStructura Gândirii
Articolul următorStructura Atitudinii
Cormos Dumitru Radu Consilier pentru Dezvoltare Personală. Autor al Conceptului ISOCAP, pentru succes și valoare: profesională, financiară, familială, fizică și de sănătate și socială și de evoluție personală. Trainer și manager de proiect. Expert mental și maestru spiritual. Experiență doisprezece ani, zeci de articole publicate, emisiuni radio, cursuri și seminarii interactive, DVD-uri și CD-uri, mii de studii de caz.